Начало
Новини
Заболявания
Диагностика
Терапии
Програми
Цени
Екип
Д-р Георгиева и Лидия Ковачева
Статии и диети
Чести въпроси
Отзиви
Галерия
Видео
Записване
Контакти
Лечение
Рехабилитация
Очистване
Възстановяване

     Доктор Георгиева откликна на многобройните запитвания на хора от страната и чужбина, които търсят възможност да бъдат консултирани от нея без да се налага да пътуват. От видеоконферентна консултация с продължителност 30 минути може да се възползате като резервирате удобен за Вас ден и час измежду предоставените в секцията "Записване" или на телефон 02/980-17-77. Промоционалната цена на консултацията е 30 лева, които се превеждат преди ангажирания час по банков път по сметка:   BG36UBBS84231011442310  BIC:UBBSBGSF  получател: ЕТ "Хипократ" доктор Вергиния Георгиева. Всичко от което се нуждаете е компютър с интернет връзка, WEB камера и микрофон. В програмата Skype центъра се идентифицира с потребителско име "doctor.georgieva".

     Доктор Георгиева обяви новия си проект за здравословен начин на живот - клуб "В ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА". В него добре дошъл е всеки, който вярва в силата на природната медицина, и за когото здравето е не само традиционно празнично пожелание, но и грижа и лична отговорност.

   На 26.10.2010 год., Димитровден, д-р Георгиева гостува в сутрешния блок на телевизия TV7, където разгледа темата за хрненето на учениците и причините за все по-често срещаното затлъстяване сред тях.


   На 19.06.2010 год., д-р Вергиния Георгиева и нейния професионален път, отдаден на грижата за здравето на хората, бяха представени в предаването "Кариера" по телевизия Европа.


   На 20.05.2010 год. в сутрешните новини на телевизия Pro bg бе излъчено кратко ИНТЕРВЮ С Д-Р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА, където тя отново засегна широко дискутирани въпроси като опасни ли са диетите, защо трябва да се прилагат задължително под лекарско наблюдение, на какво се дължи страскащата тенденция за лавинообразен скок в броя на хората с наднормено тегло, и особено на децата с признаци на затлъстяване.


      На 20.04.2010 год. д-р Вергиния Георгиева бе гост на Мартина Вачкова в предаването "ЖЕНИТЕ" по БНТ, което този път засегна темата за наследствените болести - истини и митове за тях. Наследява ли се рака? Наследствено ли е предразположението към хипертония, наднормено тегло, късогледство? Кои са факторите, които ги отключват и можем ли да ги предотвратим?


      На 11.04.2010 год. д-р Вергиния Георгиева насочи зрителите на "По света и у нас" по Националната телевизия в усилията им да преодолеят "тежестта" на великденските гозби чрез една добре балансирана и безвредна пролетна диета.


   Всяка събота от 21.30 часа се излъчва съвместна рубрика на предаването "КАРИЕРА" по телевизия ЕВРОПА и Центъра за природна медицина и гладолечение "д-р Вергиния Георгиева".
     В изданието от 12.12.2009г. може да чуете основните принципи за следване на природосъобразен начин на живот, да научите за възможностите на апаратурата "Бодискенер Сензитив 500" и други апарати за диагностициране и терапия.
     Тема на рубриката от 26.12.2009г. бяха препоръките на д-р Георгиева за коледната и новогодишна трапеза. Как правилно да се съчетаят спазването на традиционните ястия, смесването на различните храни, и в същото време да се предпазим от преяждане.
     "Лакто бацилус булгарикус" - източник на дълголетие, съдържащ се в истинското българско кисело мляко. Как концентрирани продукти като тези на "ЕлБи" могат да го осигуряват в гарантирани количества. Чудотворните свойства на българското кисело мляко баха разкрити в предаването от 27.02.2010г.


   На 21.02.2010 год. д-р Вергиния Георгиева бе гост в сутрешния блок на телевизия Pro bg, където даде препоръките си за осигуряване на СУТРЕШНА ЗДРАВОСЛОВНА ЗАКУСКА за цялото семейство. Какво да е менюто за закуска, така че да е едновременно и полезно, и вкусно, и да бъде търсено и предпочитано сутрин от възрастни и деца? Трябва ли да бъдем "педанти" в сутрешното хранене и да изхвърлим пържените филии, мекиците и баниците? А има ли място сутрешното кафе в забързаната ни сутрин? На тези и други често задавани въпроси може да получите отговор от разговора на д-р Георгиева с водещите на предаването.


   На 21.02.2010 год. д-р Вергиния Георгиева представи възможностите на апарата ЙОНЕН ДЕТОКСИКАТОР в телевизия TV1. "Това е забележителен апарат, който може да осигури обща детоксикация на организма на всеки човек - както на здрав, без изразени оплаквания, така и за хора с определени заболявания" - подчерта тя. Действието на апарата бе представено в реални условия. Той може да се ползва както в специализирания център, така и у дома от желаещите да си го закупят. Както подчерта д-р Георгиева, съвременния начин на живот води до натрупване на токсини в организма на всеки от нас, без значение дали се храни природосъобразно или не. Стига да няма противопоказания за ползване, йонния детоксикатор е чудесно средство за подпомагане на организма в естествените му усилия за пречистване от вредните натрупвания на вещества.


   На 07.02.2010 год. завърши поредната СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПЕТНАДЕСЕТ ДНЕВНА ПРОГРАМА в град Банкя. Участниците в нея изпитаха силата на лечебното гладуване, лечебното хранене, билколечението. Изслушаха специализираните лекции на д-р Георгиева за принципите на разделно хранене, хранителните добавки - видове, приложение, време, продължителност, пробиотиците и смисъла от тяхното приложение. Както винаги, за всеки от участниците бе приложена индивидуална програма и баха предоставени препоръки за режима на хранене в края на специализирания курс.


   От 01.11.2009 год. стартира провеждането на мощна детоксикираща противогрипна програма. Не чакайте пасивно болестта. Помислете за Вас и най-близките около Вас - деца и родители. Помогнете им преди да е станало късно! Центъра предлага активираща имунитета биорезонансна терапия, комплекс от концентрирани храни, витамини и микроелементи. Предварителни записвания за участие в програмата - всеки работен ден от 10.00 до 12.00 часа.


   На 27.10.2009 год. д-р Вергиния Георгиева бе гост на Мартина Вачкова в предаването "ЖЕНИТЕ" по БНТ, което този път бе посветено на хормоналната терапия и лечение на жените след четиресет годишна възраст. Нейното основното послание към зрителите на предаването бе " Мъже, обичайте жените си, макар и след четиресет - така ще забавите хормоналния дисбаланс в организма им ! "


   На 22.10.2009 год. д-р Вергиния Георгиева бе гост в предаването "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА" по Btv, където представи позицията си за това какво трябва да е отношението на обществото и специалистите към алтернативната медицина и някои нейни практици като народните лечители. Изрази и мнението си на лекар по случая с феноменалните способности на друга гостенка в предаването - лечителката Зофия Шчербак. "Светът се насочва към холестичната медицина" - посочи д-р Георгиева - т.е. правилно балансирана симбиоза и взаимно допълване между традиционната медицинска наука и алтернативните методи и практики на лечение. Належаща е законодателна промяна, която да регламентира сферата и условията за работа на лечители и друг тип дарени с природна дарба лица без медицинско образование, както и да конкретизира техните юридически и морални отговорности към здравето на доверилите им се пациенти. В името на здравето на пациента, представителите на класическата и нетрадиционна медицина трябва да загърбят взаимното си омаловажаване и дори вражда, а лечителите да работят във взаимодействие с дипломираните медицински специалисти.


   От 21.05. до 23.05.2009 год., д-р Георгиева бе делегат на 8-ия Международен конгрес по затлъстяване и съпътстващи заболявания "ISORD АЛБЕНА 2009". Организатори на конгреса бяха Българската асоциация за изучаване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания и Медицински университет - Варна. Във форума участваха около 250 души от 16 държави на 3 континента. Сред официалните гости бяха председателят на Световната асоциация за изследване на затлъстяването проф. Арне Аструп от Дания, неговият предшественик проф. Стефан Рьоснер от Швеция, водещият диетолог и генетик проф. Алфредо Мартинес от Испания и други.
Copyright © 2007-2014, Georgieva.info. Всички права запазени.
Създаден от Infracom I.S.